Krov Stil

Dobrodošli na internet prezentaciju firme Krov Stil iz Smedereva. Nadamo se da ćete naći sve informacije o proizvodima koje želite da upotrebite.

Firma je počela sa poslovanjem 2001. godine, sa glavnom ponudom kanadske tegole, renomirane kanadske firme IKO. Od 2001 pa do danas ugradili smo naše proizvode na više stotina krovova u Smederevu i okolini. U poslednje tri godine, ponosni smo na učinak od preko 100 krovova godišnje.

Ekipa

Našu ekipu sačinjavaju  iskusni ljudi, koji na poslovima ugradnje Tegole i Akvaline rade od osnivanja firme. Na izvedene radove dajemo višegodišnju pisanu garanciju. 

Aktuelna ponuda sačinjena je od bitumenskih šindri (Tegole) kanadskog proizvođača IKO, OSB tabli kompanije Nordbord, (sav materijal se uvozi iz Belgije, gde je jedina evropska fabrika kompanije IKO i Nordbord), samogasivi švedski Lexan (polikarbonat) sa UV zaštitom i garancijom protiv grada, i belgijsku Akvaline krovnu tablu sa 10 godina garancije i UV zaštitom.

Usluge

Svim kupcima koji su u radijusu od 100KM dostavljamo robu na željenu adresu, bez naknadne naplate.

Takođe su Vam na raspolaganju i naše usluge ugradnje uz prethodno ispunjene tehničkie preduslove. O tehničkim preduslovima možete više saznati na stranici o ugradnji.

Informacije

Za sve dodatne informacije o proizvodima i uslugama koje Vam nudimo, molimo Vas da nas kontaktirate na email krovstil@gmail.com ili putem Kontakt stranice. Na sva pitanja ćemo odgovoriti u roku od jednog radnog dana ili kraće.

Prijavite se

Tegola

OSB ploče

Krovni prozori

krovni prozori lumica

Lexan - Polikarbonat

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas37
mod_vvisit_counterJuče123
mod_vvisit_counterOve nedelje275
mod_vvisit_counterProšle nedelje890
mod_vvisit_counterOvog meseca3202
mod_vvisit_counterProšlog meseca7349
mod_vvisit_counterUkupno251296

Ugradnja

Prevoz